Нагревателно фолио с необичайна употреба.

Отоплението с нагревателни фолиа набира все по-голяма популярност в Европа. Има много причини за това и една от тях е невероятната гъвкавост на това решение, което ви позволява да отоплявате изключително различни места.

0 Comments

Задължителни фотоволтаични панели на сградите – начин да получите по-евтин ток?

Европейският съюз представи планове за развитие на индустрията за възобновяема енергия , които са насочени към независимост от доставките на руски енергийни ресурси, а това може да е начин за по-евтина електроенергия и в България.

0 Comments

Отопляване на къщата и смяна на газов котел с електрическо отопление

Отказът от газ в отоплението напоследък е тема, която придоби стратегическо значение в обществената дискусия. Въпреки че поради Европейския зелен договор темата за постепенното намаляване на потреблението на газ се появи по-рано, тя не беше застъпена по-широко, а самият газ се смяташе за евтино и екологично гориво.

0 Comments

Стайни термостати и терморегулатори – видове и принцип на действие

Стайните термостати и регулатори на температурата са устройства, използвани главно за контрол на стайната температура или температурата на пода в различни видове отоплителни системи. Термостатите…

0 Comments
Схема на монтаж на отоплително фолио Heat Decor в стена
Схема на монтаж на отоплително фолио Heat Decor в стенна

Схема на монтаж на отоплително фолио Heat Decor в стена

Отоплителното фолио се монтира под гипсокартонните панели в системата от гипсокартон. Отоплителната система позволява създаването на декоративни стенни нагреватели или големи нагревателни повърхности,…

0 Comments