Отоплително фолио зад огледало

Инфрачервеното отопление се свързва предимно с инфрачервени нагреватели или със система от нагревателно фолио, монтирана под пода, в стената или тавана. Това съвсем не е единственото приложение на инфрачервения лъч, тъй като отоплителното фолио под огледалото се оказва практично решение.

0 Comments

Инфрачервено отопление или водно подово отопление – сравнение

Две модерни отоплителни системи, които имат много общо и дори повече. Инфрачервено отопление и водно подово отопление. Ако обмисляте да изберете ефективен източник на топлина с ниска поддръжка, следващият текст е точно за вас. Отговаряме на основни въпроси - какво е инфрачервено , икономична система ли е и накрая - с какво се различава от водното подово отопление?

0 Comments
Индукционен котел или нагревателно фолио? Сравнение
Индукционен котел или нагревателно фолио? Сравнение

Индукционен котел или нагревателно фолио? Сравнение

Постоянното покачване на цените на твърдите горива води до нарастващ интерес към всяка алтернатива на пелети, газ или въглища. Но дали всеки е еднакво полезен? Със сигурност не. Дори в широката категория електрическо отопление имаме дилема: термопомпа, електрически котел или нагревателно фолио? Нека проверим и сравним последните две възможности.

0 Comments

Нагревателно фолио с необичайна употреба.

Отоплението с нагревателни фолиа набира все по-голяма популярност в Европа. Има много причини за това и една от тях е невероятната гъвкавост на това решение, което ви позволява да отоплявате изключително различни места.

0 Comments

Задължителни фотоволтаични панели на сградите – начин да получите по-евтин ток?

Европейският съюз представи планове за развитие на индустрията за възобновяема енергия , които са насочени към независимост от доставките на руски енергийни ресурси, а това може да е начин за по-евтина електроенергия и в България.

0 Comments