Доставка на стоки

Доставка на стоки

Доставка на стоката в България.

       Куриерските услуги се извършват от фирма Speedy. Доставките се осъществяват между 09:30 и 18:00 часа в официалните работни дни. Стойността на доставката се начислява след изготвяне и изпращане на поръчката – не се налага да плащате допълнително.

ВАЖНО!!!

     Куриерските доставки на Speedy се извършват както до адрес, така и до техен офис. Ако изберете услугите на SPEEDY до офис, моля уведомете в поръчката кой е най-близкия и удобен за Вас. В случай, че не е попълнена допълнителната информация ние ще Ви уведомим с електронна поща или обаждане до кой офис е изпратена и от къде може да получите пратката. При невъзможност за връчване  на пратката (в случай, че няма никой на адреса или др.), фирмата оставя известие с инструкции как да си я получите.

При доставка на стока клиентът получава фактура (касов бон) и гаранционна карта. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока в присъствието на куриера, и да заплати дължимата сума ако е избрал плащане чрез наложен платеж. Клиентът е задължен при получаване на пратката, в присъствието на куриера, да провери за счупвания и други повреди причинени от транспорта!

Срок на доставката:

      Зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-10 работни дни според поръчката. Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

 

Връщане на закупена стока: 

      Потребителят има право да се откаже от поръчаната стока. При получаване пратката от SPEEDY и клиента откаже поръчката, в този случай връщането е за сметка на клиента.