сглобяма къщи

КАКВО ОТОПЛЕНИЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ЗА ВАШАТА НОВА СГЛОБЯЕМА КЪЩА?

Решихте ли сглобяемата къща? Трябва ли да бъде едновременно „екологично“ и „зелено строителство“?

монтаж на къша

Искате ли къща, построена от качествени материали, която да изглежда неразличима от класическа тухлена къща, оборудвана с най-новите интелигентни технологии и с почти нулева консумация на енергия? Имате ли такава идея за семейна къща?

Сглобяемите къщи са за някои интересна алтернатива на собственото им жилище , защото се възползват от много по – бързото строителство . Е, не само това!

Сглобяемите къщи използват дърво като носеща конструкция, а обвивката на къщата е направена от слоеве (слоеве), които имат отлични топлоизолационни свойства. Къщата е проектирана херметично и така , че да не събира кондензирана влага. 

Защо сглобяеми къщи?

скела на сглобяема къща

Сглобяемите къщи имат няколко предимства:

Скорост на строителството – спестявате значителни средства, минимизирате времето и въздействието на околната среда по време на строителството.

Състав и опаковка без термични мостове – ще постигнете идеални топлотехнически свойства, имате възможност да създадете периметърна конструкция с по-малка дебелина, като същевременно получавате по-голяма използваема площ и много пространство.

Процеси на сухо строителство – ползвате къщата веднага след завършване, без риск от влага и последваща мухъл.

Контрол на влажността в интериора – можете да постигнете това благодарение на използването на дърво за изграждане и кръстосано лепене на CLT плочи.

Акустични свойства –   затихването на звука ще се дължи на поглъщането на шума от повърхностите.

Екологично строителство – по -благоприятният CO2 отпечатък ще се дължи основно на дървото, което също е естествен и възобновяем материал, който свързва голямо количество въглерод. 

Минимална консумация на енергия за строителство – разчитайте на ниски енергийни изисквания по време на производство и транспорт.

Незаменима атмосфера – благодарение на миризмата, текстурата и други свойства на дървото, те са сред здравите къщи.

Оригиналност – оформлението, цвета на устройството и различните варианти и комбинации могат да бъдат адаптирани към вашите изисквания.

Строителство през всеки сезон – отделни части се оформят в производственото хале, елиминират се мокрите процеси и се извършва сухо строителство на строителната площадка.

Изграждането на сглобяема къща определено ще се изплати за тези, които нямат време да оборудват и контролират класическото строителство на къщата, респ. те вече не искат да плащат под наем или са притиснати от времето и копнеят най-накрая да бъдат в желаната къща.

Защо Heat Decor фолио?

отоплителен филм

Ако вече сте решили за такава сглобяема къща, която могат да построят от няколко дни до 3 месеца, ние от Heat Decor ви предлагаме още едно бързо и лесно решение за вашето електрическо отопление на цялата къща , а именно използването на инфрачервено отоплително фолио което знаем.инсталирайте също за 1/2 ден. Можете да продължите да завършвате къщата си и да сбъднете мечтата си за бърз и комфортен живот. 

Предимства на отоплителните фолиа:

В сравнение с други отоплителни системи, отоплителните фолиа Heat Decor са изгодни, главно поради ниските инвестиционни разходи . Монтажът е бърз и лесен , а строителната височина на нагревателния филм е ниска, само 5,5 мм. Нямате нужда от техническо помещение и комин , което спестява място. Благодарение на термостатите с wifi HD T-500 можете да регулирате температурата в стаята, където и да сте.

Къде могат да се използват отоплителни фолиа Heat Decor навсякъде?

Нашите отоплителни фолиа Heat Decor HD 305 и HD 310 са най-удобната отоплителна система, с която можем да предоставим решение дори и за сглобяеми къщи . Това са сертифицирани отоплителни фолиа с най-високо качество , които предлагаме на достъпни цени. Можете също да избирате от комплекти за самостоятелно инсталиране. 

Може да се използва следното:

🟢 под замазката , където се създава акумулаторният тип отопление, стартирането на отоплителната система е практически мигновено и замазката с дебелина 5 см започва да се нагрява след около 15 минути. Благодарение на цялостната технология и равномерното разпределение на топлината в помещението, той ще замени водното подово отопление. Подовият слой (анхидрит или бетон) също образува натрупващ слой, благодарение на който няма да усетите температурни колебания на пода.

🟢 под плаващия под , което позволява бързо затопляне на цялата жилищна площ, енергоспестяващо поддържане на температурата по подразбиране и лесно и бързо регулиране.

Ние инсталирате Heat Decor рогозката в банята :

🟢 под плочки , където технологията за отопление се основава на съпротивително отопление и е най-разпространеният вид подово отопление в бани, тоалетни, кухни и коридори.

Мислете, Бъдете УМНИ!

Система Heat Decor под плаващия под.

Инсталирането на нагревателно фолио под плаващ под е най-простият метод за електрическо подово отопление. Нагревателното фолио се поставя директно под пода, върху изолационната подложка Heat Decor.

Свързването на качествени термостати е нещо естествено при монтаж на отоплителни фолиа Heat Decor. В нашето предложение ще намерите различни видове, както и wifi термостати, благодарение на които можете да регулирате температурата във всяка стая с помощта на мобилен телефон, където и да се намирате.

Искате ли да инсталирате отоплителни фолиа Heat Decor във вашата нова сглобяема къща? Искате ли да знаете инвестиционната цена на системата Heat Decor? Свържете се с нас!

Вашият коментар