за подово 2

Нагревателни кабели

PSV floor heating cable e1582476747469
ADPSV heating cable ecofloor
Fenix ADSV heating cable
adpsv

Нагревателните кабели са изключително качествени с висока устойчивост на опън и натиск, произвеждат се по последни технологии от чешката фирма FENIX, под много строг контрол на качеството. Отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопастност. Тествани от водещи европейски лаборатории. 

Нагревателен кабел ASL1P

ASL1P ecocable yarco

Нагревателен кабел с един проводник, Ø 2,9-3,4 мм, подходящ за ниско профилни системи. Кабелът има защитно покритие и затова може да бъде използван във влажна среда. Максималната мощност на този кабел е 15 W/m.

Нагревателен кабел PSV за вътрешно прилижение

psv ecocable yarco2

Нагревателен кабел с един проводник, Ø 4,6-5,1 мм, с пълен защитен екран, подходящ за вътрешно подово отопление във влажна среда. Максималната мощност на този кабел е 15 W/m.

Нагревателен кабел MAPSV

MAPSV eco yarco3

Нагревателен кабел с един проводник, Ø 5,0-5,5 мм, с пълен защитен екран, подходящ за отопление на външни повърхности (улуци, водостоци, алеи , рампи и др.). Т.к е защитен от UV радиация, което  позволява  да се  използва за премахване на лед и сняг от покриви и водопроводни тръби. Максималната мощност на този кабел е 30 W/m.

Нагревателен кабел ADSV

ADSV eco yarco4

Нагревателен кабел с два проводника, Ø 3,6-4,6 мм, със защитен екран подходящ за вътрешно подово отопление в сухи и влажни помещения, както и за отоплението на тръби, като при такова приложение трябва да се ограничи достъпа на UV лъчи до кабела. Поставянето на захранващи кабели само от едната страна улеснява и прави инсталацията по-лесна. Максималната мощност на този кабел е 18 W/m.

Нагревателен кабел ADPSV

ADPSV eco yarco5

Двупроводен нагревателен кабел, Ø 5,0-5,9 мм, с пълна екранировка, клас C за механична устойчивост (2000 N мех. натоварване) и UV защита. Предлага се в мощност 10W/m и 20W/m. Основното му предназначение е за:
-външно подово отопление (за сухи и за мокри помещения)
-отопление на тръби (предпазване от замръзване)
-отопление на улуци и водосточни тръби (системи против лед и сняг)
-Отопление на алеи и рампи (системи против замръзване)
-Отопление на антени (системи против лед и сняг)

Нагревателен кабел MADPSP

MADPSP eco yarco6

Нагревателен кабел с два проводника, Ø 6,2-8,9 мм, с пълен защитен екран, подходящ за отопление на външни повърхности.  издържащ до температура 90°C и краткосрочно до 240°C (за монтаж в асфалт). Тъй като има UV защита може да се използва и за премахване на лед и сняг от улуци, тръби и покриви. Максималната мащност на този кабел е  30 W/m.

Поръчай безплатен проект
online shop66
Поръчай от е- магазин
warranty logo
Сертифицирани монтажници на, което ви дава 10 години ГАРАНЦИЯ