Heat Decor - Инфрачервено отопление 4

Параметри на нагревателния филм

Обобщение на техническите параметри на произведените отоплителни филми Heat Decor.

Heat Decor ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ОТОПЛИТЕЛНИ ФИЛМИ

Параметри на нагревателния филм

Ние също така проектираме и произвеждаме нагревателни филми по индивидуална поръчка със специфични отоплителни мощности, размери, дебелина, модел и електрически напрежения, заедно с пълна сертификация на продукта в европейските стандарти.

Heat Decor нагревателни филми

Параметри на нагревателния филм
 1. HD3025G, HD305G, HD310G нагревателни филми
 2. HD3025G DC, HD305G DC нагревателни филми
 3. HD305, HD310 нагревателни филми

Конструкция на нагревателния филм HD3025G, HD305G, HD310G

отоплителен филм за подово отопление
 1. МЕДНА ЛЕНТА  – действа като проводник на електрически ток. Свързва електрическите проводници, захранва нагревателния филм с помощта на конектори.
 2. СРЕБЪРНА ПАСТА – действа като електрически проводник между медната лента и графита и предпазва нагревателния филм от искрене.
 3. ФИЛМИ ЗА ПЕТ  И ЛАМИНЕКС  – това са компоненти, които комбинират всички елементи на нагревателния филм в процеса на залепване, заваряване и ламиниране в едно цяло. PET и LAMINEX филмите изпълняват функцията на:
 • Защита срещу проникване на водни пари, газове и течности.
 • Противопожарна защита, висока термична устойчивост.
 • Защита срещу механични повреди
 1. ГРАФИТНА ПАСТА – е основният нагревателен материал на филма. Той съществува като смес от финозърнести частици, чиито основни компоненти са графит и въглерод. Пропорцията на сместа от графитна паста се регулира от топлинната мощност на нагревателния филм.
 2. РЕЗЕН РАЗДЕЛ НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ ФИЛМ – това е областта на нагревателния филм, където можем да изрежем нагревателния филм.

Вашият коментар